Regelkast behuizing

Bent u op zoek naar een ervaren producent voor een regelkast behuizing? Dan bent u bij Avedko aan het juiste adres. Wij produceren behuizingen met een duurzaam aspect. Daarnaast zijn ze vandalisme en weersbestendig. Deze combinaties zorgen ervoor dat de regelkast lang mee gaat. Hierdoor kunnen wij onszelf de marktleider noemen op het gebied van RVS behuizingen.

Neem contact op wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden rondom regelkasten. Wij adviseren u graag en beantwoorden al uw vragen.

Regelkast behuizing laten maken? Avedko doet het!

Kostbare telemetriebesturingen en energienetwerken in de openbare ruimte verdienen de meest optimale bescherming tegen storende invloeden van buitenaf. Daarom maakt Avedko alle regelkasten behuizingen op maat. Door gebruik te maken van RVS gaan de kasten een lange tijd mee.

Bij Avedko maken wij regelkasten behuizingen op maat. Hierdoor is er voor iedere regelkast een geschikte behuizing te vinden. Ook voor inbouw- en wandkasten bent u bij ons aan het juiste adres.

Elektronica behuizing maken

Een ruim assortiment van behuizingen

Bij Avedko vindt u een ruim aanbod aan regelkasten. Ook wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve regelkast rondom de randstand bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen leveren in alle gebieden van het land.

Wij bieden een uitgebreide range behuizingen aan in verschillende maatvoeringen en specificaties. De standaard behuizingen zijn onderverdeeld in zes series. Ze zijn allemaal leverbaar in variërende breedte-, diepte- en hoogtematen. Daarnaast kunnen wij ook op maat produceren. Het is hierbij ook mogelijk om een RAL kleur aan te laten brengen.

ONZE PRODUCTEN

Meer informatie over regelkasten?

Wanneer u meer wilt weten over regelkast behuizing kunt u contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van alle informatie over de mogelijkheden rondom regelkasten. Daarnaast ondersteunen wij op het gebied van advies en levering. Hierdoor kunnen wij een passende oplossing bieden voor uw bedrijf.

UITGELICHTE PROJECTEN