Regelkast behuizing

Zoekt u naar een ervaren producent voor een regelkast behuizing? Wij, van Avedko, staan graag voor u klaar! Kostbare telemetriebesturingen en energienetwerken in de openbare ruimte verdienen de meest optimale bescherming tegen storende invloeden van buitenaf. In dat geval is het een geruststellende gedachte terug te kunnen vallen op de duurzame behuizingen van Avedko. Onze behuizingen bewijzen keer op keer hun duurzame, vandalisme- en weersbestendige waarde en je komt ze overal tegen. Avedko mag daarom ook worden gerekend tot de meest toonaangevende producent van roestvast stalen (buiten-) behuizingen binnen Nederland.

Wilt u meer informatie over onze producten (en de bijbehorende prijzen)? Twijfel niet en neem dan gerust even contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen.

Regelkast behuizing laten maken? Avedko doet het!

Om aan de immer veranderende eisen en wensen te kunnen voldoen (en voor praktisch ieder vraagstuk en budget een passende oplossing te kunnen bieden) maakt Avedko gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten en de expertise van vakbekwaam personeel. Het productieproces is voor een groot deel geautomatiseerd, waardoor een constante kwaliteit geboden kan worden tegen een gunstige prijs en levertijdgarantie.

Elektronica behuizing maken

Een ruim assortiment van behuizingen

Voor een roestvaste behuizing kunt u terecht bij Avedko. Onze standaard productlijn biedt klanten een uitgebreide range behuizingen in verschillende maatvoeringen en specificaties. Een standaard metalen behuizing is bij Avedko scherp geprijsd en snel leverbaar. De standaard behuizingen zijn onderverdeeld in zes series. Alleen de AFS serie heeft een vaste fundatie, voor een RVS behuizing uit de overige series zijn losse fundaties beschikbaar. Alle behuizingen zijn leverbaar in variërende breedte-, diepte- en hoogtematen.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een regelkast behuizing? Neem dan gerust even contact met een van onze specialisten op, zodat wij op maat met u mee kunnen kijken naar de mogelijkheden. Tot ziens bij Avedko!

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN