Regelkast Randstad

Als u op zoek bent naar een kwalitatieve regelkast Randstad (inclusief een rvs behuizing), dan bent u bij Avedko zeker aan het juiste adres! Voor een roestvaste behuizing voor uw regelkast kunt u terecht bij Avedko. Onze standaard productlijn biedt klanten een uitgebreide range behuizingen in verschillende maatvoeringen en specificaties. Een standaard metalen behuizing is bij Avedko scherp geprijsd en snel leverbaar. De standaard behuizingen zijn onderverdeeld in zes series. Alleen de AFS serie heeft een vaste fundatie; voor een RVS behuizing uit de overige series zijn losse fundaties beschikbaar. Alle behuizingen zijn leverbaar in variërende breedte-,  diepte- en hoogtematen.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze behuizingen (of andere aspecten)? Twijfel dan niet om even contact met een van onze specialisten op te nemen. Zij vertellen u graag meer.

Regelkast Randstad nodig? Avedko helpt u verder!

Door de hoge kwaliteit, klantgericht denken, productinnovatie en efficiënt produceren onderscheidt Avedko zich in de markt. Avedko is hiermee in staat tot het leveren van maatwerk naast een vaste range aan standaardbehuizingen. Producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd door gekwalificeerd personeel en een ultra modern machinepark met eigen poedercoatstraat, die in elke gewenste RAL-kleur kan spuiten. Avedko beschikt over een zelfstandig wagenpark, zodat ook het transport flexibel en efficiënt is in te passen. Deze volledig self-supporting werkwijze stelt Avedko in staat adequaat in te spelen op de specifieke wensen van de klant op het gebied van maatvoering, inrichting en aankleding van de behuizing.

Elektronica behuizing maken

Pure kwaliteit!

Avedko’s behuizingen bewijzen keer op keer hun duurzame, vandalisme- en weersbestendige waarde. Overal kom je de producten van Avedko tegen. Avedko mag dan ook worden gerekend tot ‘s lands meest toonaangevende producent van roestvast stalen (buiten-) behuizingen.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Benieuwd geworden?

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een regelkast Randstad? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op via het formulier op onze website! Een van onze medewerkers zal snel naar u antwoorden en daarnaast kan er ook een prijsvoorstel op maat worden gemaakt.

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN