RVS afdekprofiel

Bent u op zoek naar een RVS afdekprofiel? Wij, van Avedko, bieden u een ruim assortiment en helpen u graag verder! Voor de bescherming van uw kabel- en leidingwerk (aan onder meer gevels) kunt u bij Avedko terecht voor een kabelgoot (ook wel beschermprofiel genoemd) van roestvrijstaal. Beschermprofielen worden veelvuldig toegepast voor onder meer hekwerken, beveiligingscamera’s, gevelbekabeling en telecomnetwerken. Een kabelgoot is verkrijgbaar in verschillende standaard uitvoeringen, maar kunnen wij ook op maat voor u maken.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze beschermprofielen? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen! Zij vertellen u graag meer.

RVS afdekprofiel nodig? Avedko helpt!

Een kabelgoot staal van Avedko heeft de volgende specificaties:

  • uitgevoerd in 0,8 mm roestvast staal
  • voorzien van 12 mm montageflenzen aan beide zijden
  • de montageflenzen zijn voor bevestiging voorzien van 5 of 6 gaten (rond 6 mm)
  • uitstulpen en dichtlassen van standaardlengtes is optioneel
  • specifieke maten, gecoate profielen en hulpstukken zijn op aanvraag
Elektronica behuizing maken

Wij zijn Avedko!

Om aan de immer veranderende eisen en wensen te kunnen voldoen én voor praktisch ieder vraagstuk (en budget) een passende oplossing te kunnen bieden, maakt Avedko gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten en de expertise van vakbekwaam personeel. Het productieproces is voor een belangrijk deel geautomatiseerd, waardoor een constante kwaliteit geboden kan worden tegen een gunstige prijs en levertijdgarantie.

ONZE PRODUCTEN

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een RVS afdekprofiel óf zit u nog met enkele vragen? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen. Tot ziens bij Avedko!

UITGELICHTE PROJECTEN