Schakelkast metaal

Zoekt u naar een organisatie voor een schakelkast metaal op maat laten maken? Wij, van Avedko, staan graag voor u klaar! Avedko heeft het hele productieproces van A tot Z in huis. Producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd door gekwalificeerd personeel en een ultramodern machinepark met eigen poedercoatstraat, die in elke gewenste RAL-kleur kan spuiten.

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Neem dan direct contact met een van onze medewerkers op! Zij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden.

Schakelkast metaal nodig? Wij zijn uw specialist!

Avedko beschikt daarnaast ook over een zelfstandig wagenpark, zodat het transport flexibel en efficiënt is in te passen. Deze volledig self-supporting werkwijze stelt Avedko in staat adequaat in te spelen op de specifieke wensen van de klant op het gebied van maatvoering, inrichting en aankleding van de behuizing.

Elektronica behuizing maken

Schakelkasten in alle maten

Vandaag de dag zijn wij een van de belangrijkste producenten van roestvast stalen buitenbehuizingen in Nederland. De behuizingen bieden hoogwaardige bescherming aan de vaak gevoelige elektronica die erin geplaatst wordt en zijn te leveren in vele IP-klassen. Avedko behuizingen worden onder meer toegepast in kabel- en telecomnetwerken, spoorinfrastructuur, verkeersregelinstallaties, openbare verlichting, toegangssystemen, gasinstallaties, pompunits, drukrioleringen, besturingssystemen, elektrotechnische installaties en ondergrondse afvalcontainers.

ONZE PRODUCTEN

Neem contact op!

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar een schakelkast metaal óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen met een oplossing voor uw vraagstuk!

UITGELICHTE PROJECTEN