Stalen wandkast

Bent u op zoek naar een stalen wandkast, om bijvoorbeeld elektra in te beschermen? Dan bent u bij Avedko zeker aan het juiste adres! Wij staan al jaren voor u klaar op het gebied van RVS behuizingen, kabelgoten en nog veel meer RVS producten. Omdat wij het gehele proces in eigen beheer hebben, kunnen we razendsnel schakelen en is vrijwel alles bij ons mogelijk. Graag gaan we vooraf met u in gesprek om uw wensen en eisen in kaart te brengen, zodat u straks zeker weet dat u de kast heeft waar u naar op zoek was!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Stalen wandkast

Stalen wandkast van Avedko

Om aan de altijd veranderende eisen, wensen en trends te kunnen voldoen, maakt Avedko gebruik van de nieuwste technologieën. Dit in combinatie met ons vakbekwame personeel, zorgt ervoor dat we aan praktisch elk vraagstuk en voor elk budget een oplossing kunnen bieden. Het productieproces is bij ons voor een groot geel geautomatiseerd, waardoor een constante kwaliteit geboden kan worden tegen een gunstige prijs en levertijdgarantie.

Omdat wij het hele proces in eigen beheer uitvoeren, kunnen we de constante kwaliteit altijd garanderen. We hebben engineers in dienst die aan de slag gaan met het maken van een digitaal ontwerp. Vervolgens gaan we aan de slag om het ontwerp te realiseren in onze werkplaats. Uiteindelijk zorgen we er zelfs eigenhandig voor dat de producten afgeleverd worden op de gewenste locatie, door onze eigen chauffeurs. Op deze manier zijn we volledig onafhankelijk, waardoor we een razendsnelle levering en scherpe prijzen kunnen garanderen.

ONZE PRODUCTEN

Contact

Heeft u vragen over een Stalen wandkast of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag, zodat u alle informatie ontvangt die u nodig heeft. Tot ziens bij Avedko!

UITGELICHTE PROJECTEN