Waterdichte behuizing

Bent u op zoek naar waterdichte behuizing om bijvoorbeeld een elektriciteitskast te beschermen? Dan bent u bij Avedko aan het juiste adres! Onze standaard productlijn biedt onze klanten een uitgebreide range behuizingen in verschillende maten en met verschillende specificaties. Een standaard metalen behuizing is bij Avedko scherp geprijsd en snel leverbaar! De behuizingen van Avedko laten keer op keer hun duurzaamheid en kwaliteit zien. Daarom zijn wij ook uitgegroeid tot de grootste producent van Nederland.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een waterdichte elektriciteitskast of iets anders? Neem dan gerust contact met ons op!

Waterdichte behuizing

Waterdichte elektriciteitskasten van Avedko

Als u kiest voor de waterdichte elektriciteitskasten van Avedko, dan weet u dat u goed zit. Onze producten bewijzen keer op keer dat ze bestand zijn tegen vandalisme en alle soorten weerstypen. Onze producten kom je daarom ook overal tegen. Wij maken gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten. Dit in combinatie met ons vakbekwame personeel, zorgt ervoor dat we heel snel kunnen schakelen en flexibel zijn.

Ook kunnen we aan ieder vraagstuk en ieder budget voldoen met onze oplossingen. Dankzij ons maatwerk hebben we in de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd. Onze behuizingen zijn inmiddels een begrip geworden als het gaat om de kwaliteit en de hoogwaardigheid van onze producten.

Alle opdrachten worden door ons zelf ontworpen, geproduceerd en zelfs geleverd. Doordat wij het gehele proces in eigen beheer doen kunnen we razendsnel schakelen.

ONZE PRODUCTEN

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een waterdichte behuizing of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en vertellen u graag meer over de juiste oplossingen voor uw vraagstuk. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we ook in staat om advies te geven zodat u straks helemaal tevreden bent over het eindresultaat! U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)78 633 34 44 of uw vraag mailen naar info@avedko.nl. Tot ziens bij Avedko!

UITGELICHTE PROJECTEN