Kabelgoot leggen

Een kabelgoot leggen door Avedko biedt de perfecte oplossing voor het wegwerken en beschermen van allerlei soorten bedradingen en kabels. Kabelgoten worden ook wel beschermprofielen genoemd. Deze beschermprofielen worden veelvuldig toegepast voor onder meer hekwerken, beveiligingscamera’s, gevelbekabeling en telecomnetwerken. Kabelgoten zorgen er niet alleen voor dat de wirwar aan kabels is weggewerkt , maar kabelgoten bieden ook een bescherming. Zoals tegen weersinvloeden en vandalisme.

Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Kabelgoot leggen

Kabelgoot leggen door Avedko

Want naast het ontwikkelen en produceren van deze beschermprofielen, komen wij deze ook voor u plaatsten. Omdat wij het gehele productie proces in eigen beheer hebben kunnen wij snel en efficiënt werken. Daarnaast beschikken wij over een eigen wagenpark waardoor ook de levering soepel verloopt. Als specialist gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Vertel ons uw wensen voor de RVS kabelgoot en we komen samen tot een passende oplossing.

Naast het realiseren van kabelgoten kunt u bij ons ook terecht voor alles op het gebied van RVS behuizingen. Een uitgebreide serie aan behuizingen in verschillende maatvoeringen en specificaties is te vinden bij Avedko. Uiteraard kunt u ook voor maatwerk bij ons terecht. Of het nu gaat om schakelkasten, ondergrondse behuizingen, VRI behuizingen of toegangszuilen, wij zijn uw ideale partner. Kortom, keuze genoeg! Wij helpen u graag bij het realiseren van uw kabelgoot of overige behuizing. Voor alles op het gebied van maatvoering, inrichting en aankleding bent u bij Avedko aan het juiste adres.

ONZE PRODUCTEN

Kom in contact!

Wilt u meer weten over het aanleggen van een kabelgoot? Of bent u geïnteresseerd in het aanbod dat wij te bieden hebben op het gebied van RVS behuizingen? Neem dan gerust contact met op ons! Wij staan u graag te woord en helpen u bij het op een rij zetten van uw specificaties en wensen.  U kunt ons bellen op +31 (0)78 633 34 44 of mailen naar info@avedko.nl.

UITGELICHTE PROJECTEN

LEES MEER OVER KABELGOTEN