Kabelgoot RVS

Op zoek naar een kabelgoot RVS? Dan bent u bij Avedko aan het juiste adres! Als gespecialiseerd bedrijf in RVS behuizingen kunt u bij ons ook terecht voor kabelgoten, ook wel beschermprofielen genoemd. Er zijn verschillende kabelgoten leverbaar in de lengte 2500 en 3000 mm. Deze beschermprofielen zijn uitgevoerd in 0,8 mm RVS en zijn voorzien van 12mm montageflenzen aan beide zijden. Ook specifieke maten eb gecoate profielen zijn op aanvraag mogelijk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van RVS kabelgoten van Avedko, of heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op!

Kabelgoot RVS

Specificaties kabelgoot RVS | Avedko

Bij Avedko kunt u terecht voor de bescherming van uw kabel- en leidingwerk. Deze beschermprofielen worden veelvuldig toegepast voor onder andere hekwerken, beveiligingscamera’s, gevelbekabeling en telecomnetwerken. Naast de standaard uitvoeringen leveren wij ook speciale maatwerk kabelgoten. De kabelgoten van Avedko zijn producten met een lange levensduur, gemaakt van eersteklas staal om aantasting te voorkomen en te zorgen voor een uitstekende weerstand.

Bij Avedko kun je alleen maar producten verwachten van hoge kwaliteit. Door klantgericht te denken en efficiënt te produceren onderscheiden wij ons in de markt. Alle producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd. Daarnaast beschikken wij ook over een eigen poedercoatstraat. Overal kom je producten tegen van Avedko, niet voor niets zijn wij s’ lands meest toonaangevende producent van roestvast stalen (buiten-)behuizingen.

ONZE PRODUCTEN

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een RVS kabelgoot? Neem dan gerust contact met ons op!  Samen met u kijken wij naar een passende oplossing. Ook voor speciale aanvragen op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen! Wij gaan geen uitdaging uit de weg en Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten we precies welke oplossing past bij uw vraag! U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)78 633 34 44 of uw vraag mailen naar info@avedko.nl.

UITGELICHTE PROJECTEN