RVS kabelgoot buiten

Avedko is uw partner voor een RVS kabelgoot voor buiten! Als specialist in RVS behuizingen leveren wij enkel kabelgoten van topkwaliteit. Hiervoor werken wij met gekwalificeerd personeel en een ultra modern machinepark. Tevens kunnen wij voor iedere situatie een oplossing bieden. Wij bieden namelijk zowel standaard als maatwerk RVS kabelgoten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

RVS kabelgoot buiten

RVS kabelgoten van Avedko

Kabelgoten voor buiten worden, net als bijvoorbeeld mantelbuizen, gebruikt ter bescherming van bekabeling. In de meeste gevallen gaat het om bescherming van voedings- of glasvezelkabels die niet ingegraven kunnen worden. Beschermprofielen worden veelvuldig toegepast voor onder meer hekwerken, beveiligingscamera’s, gevelbekabeling en telecomnetwerken. Door kabelgoten toe te passen zorgt u er niet alleen voor dat de werkomgeving een prettige uitstraling heeft, maar ook dat de kabelgoten buiten goed beschermd zijn.

Een RVS kabelgoot van Avedko is altijd een goede keuze. Wij hebben standaard kabelgoten van 2500 en 3000 mm. Deze zijn leverbaar in verschillende types, hoogtes en breedtes. Heeft u een speciale afmeting nodig? Dan maken we de kabelgoot geheel op maat.

ONZE PRODUCTEN

Meer informatie over een kabelgoot voor buiten

Heeft u nog vragen over de RVS kabelgoten? Of bent u op zoek naar een speciale maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij staan u graag te woord en helpen u met ieder vraagstuk. Avedko is u graag van dienst op het gebied van behuizingen, zowel op advies- als leveringsgebied. Hierbij staan kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)78 633 34 44 of uw vraag mailen naar info@avedko.nl.

UITGELICHTE PROJECTEN

LEES MEER OVER KABELGOTEN