Kabelgoot staal

Als u op zoek bent naar een kabelgoot staal, dan bent u bij Avedko helemaal aan het juiste adres! Voor de bescherming van uw kabel- en leidingwerk (aan onder meer gevels) kunt u bij Avedko terecht voor een kabelgoot, ook wel beschermprofiel genoemd, van roestvrijstaal. Beschermprofielen worden veelvuldig toegepast voor onder meer hekwerken, beveiligingscamera’s, gevelbekabeling en telecomnetwerken. Een kabelgoot is verkrijgbaar in verschillende standaard uitvoeringen, maar kan door Avedko ook op maat voor u worden gemaakt.

Wilt u meer informatie over onze producten (en de bijbehorende prijzen)? Twijfel niet en neem dan gerust even contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen.

Kabelgoot staal nodig? Avedko staat voor u klaar!

Vandaag de dag is Avedko ook een van de belangrijkste producenten van roestvast stalen buitenbehuizingen in Nederland. De behuizingen bieden hoogwaardige bescherming aan de vaak gevoelige elektronica die erin geplaatst wordt en zijn te leveren in vele IP-klassen.

Regelkasten

Meer specifieke informatie

Een kabelgoot staal van Avedko heeft de volgende specificaties:
• uitgevoerd in 0,8 mm roestvast staal
• voorzien van 12 mm montageflenzen aan beide zijden
• de montageflenzen zijn voor bevestiging voorzien van 5 of 6 gaten (rond 6 mm)
• uitstulpen en dichtlassen van standaardlengtes is optioneel
• specifieke maten, gecoate profielen en hulpstukken zijn op aanvraag

ONZE PRODUCTEN

Kom in contact met ons!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een kabelgoot staal óf heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en/of producten? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, gerust even contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Tot ziens bij Avedko!

UITGELICHTE PROJECTEN

LEES MEER OVER KABELGOTEN