Kabelgoot zwart staal

Wilt u een kabelgoot zwart staal kopen bij een betrouwbare partij? Dan bent u bij Avedko zeker aan het juiste adres! Voor de bescherming van uw kabel- en leidingwerk (aan onder meer gevels) kunt u bij Avedko terecht voor een kabelgoot (ookwel: beschermprofiel) van (zwart) roestvrijstaal. Deze beschermprofielen worden veelvuldig toegepast voor onder meer hekwerken, beveiligingscamera’s, gevelbekabeling en telecomnetwerken. Een kabelgoot is verkrijgbaar in verschillende standaard uitvoeringen, maar kunnen wij ook op maat voor u maken.

Meer weten over onze producten (en de bijbehorende prijzen)? Twijfel niet en neem dan gerust even contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen.

Kabelgoot zwart staal gezocht? Neem direct contact op!

Avedko levert verschillende producten aan o.a. de kabelmarkt (cai), kabelprofielenmarkt, toegangsystemenmarkt, recreatiemarkt, gasmarkt, riolering-, water- en afvalwatermarkt, verkeers- en vervoersmarkt (weg, water en lucht), spoormarkt, afvalmarkt (boven- en ondergronds), telecommarkt (vast en mobiel) en industriële markt. Staat uw markt hier niet tussen óf wilt u kabel- en leidingbescherming voor thuis? Bij ons is dat geen probleem!

Elektronica behuizing maken

Van alle markten thuis

Bij ons kunt u alleen maar producten verwachten van hoge kwaliteit. Door klantgericht te denken en efficiënt te produceren onderscheiden wij ons in de markt van behuizingen en beschermprofielen. Alle producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd. Daarnaast beschikken wij ook over een eigenpoedercoatstraat. Avedko is een echt familiebedrijf en heeft al vele klanten, vanuit haar vestiging in Dordrecht, verder kunnen helpen met hun vraagstukken.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Benieuwd geworden?

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een kabelgoot zwart staal? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op via het formulier op onze website! Een van onze medewerkers zal snel naar u antwoorden en/of met een passend prijsvoorstel komen.

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN