Kabelgoot op maat maken

Wilt u graag een kabelgoot op maat maken? Dan bent u bij Avedko aan het juiste adres! Als gespecialiseerd bedrijf in RVS behuizingen kunt u bij ons ook terecht voor kabelgoten. Deze goten worden ook wel beschermprofielen genoemd. Er zijn verschillende kabelgoten leverbaar in de lengte 2500 en 3000 mm. Deze beschermprofielen zijn uitgevoerd in RVS en zijn voorzien van montageflenzen aan beide zijden. Ook specifieke maten en gecoate profielen zijn op aanvraag mogelijk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van RVS kabelgoten van Avedko? Of heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op!

Specificaties Kabelgoot op maat maken

Bij Avedko kunt u terecht voor de bescherming van uw kabel- en leidingwerk. Omdat wij het productieproces in eigen beheer hebben kunnen wij alles op maat maken. De beschermprofielen worden veelvuldig toegepast voor onder andere hekwerken, beveiligingscamera’s, gevelbekabeling en telecomnetwerken. De kabelgoten van Avedko hebben een lange levensduur. Daarnaast zijn ze gemaakt van eersteklas staal om aantasting te voorkomen. Maar ook te zorgen voor een uitstekende weerstand.

Kabelgoot op maat maken

Avedko is uw specialist

Naast kabelgoten op maat laten maken zijn wij ook gespecialiseerd in RVS behuizingen. Voor zowel standaard als speciale behuizingen zijn wij uw partner! Onze standaard productlijn biedt u een uitgebreide reeks behuizingen in verschillende maatvoeringen en specificaties. Ook voor de RVS kasten op maat zit u bij Avedko goed. We kunnen de RVS kast snel en efficiënt ontwikkelen en produceren.

ONZE PRODUCTEN

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over een kabelgoot op maat maken? Neem dan gerust contact met ons op!  Samen met u kijken wij naar een passende oplossing. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Mocht u hulp nodig hebben bij het specificeren van uw wensen? Ook dan denken wij graag met u mee. U kunt uw vraag en specificaties telefonisch doorgeven of mailen naar info@avedko.nl.

UITGELICHTE PROJECTEN