Klimaatkast op maat

Voor een klimaatkast op maat bent u bij Avedko aan het juiste adres! Al vele zijn u voorgegaan. Wij hebben hierdoor al veel projecten op het gebied van klimaatkasten en besturingskasten succesvol af mogen ronden. Bijvoorbeeld ter bescherming van tram-, kas-, pomp- of hekwerkbesturing. Daarnaast kunt u ervan uitgaan dat de klimaatkast op maat van Avedko van hoge kwaliteit is en zijn wij experts op het gebied van klimaatbeheersing in alle type RVS behuizingen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Klimaatkast op maat van Avedko

Naast standaard kasten bieden wij ook klimaatkasten op maat aan. Dit kunnen wij doen omdat het gehele productieproces van de behuizingen onder eigen dak gebeurd. Hierdoor kunnen we snel schakelen en bijna alle denkbare opdrachten uitvoeren. Van groot belang is dat de klimaatkast naar behoren blijft werken. Want het is erg vervelend als deze niet goed werkt. Bij Avedko kunt u uitgaan van de meest hoogwaardige kwaliteit producten. Niet voor niets vindt u onze producten overal! Langs de snelweg vindt u onze regelkasten, in het dorp de Glas en Afval containers, spanningskasten op de Betuwelijn en verlichtingskasten op Schiphol.

RVS bescherming

Extra accessoires

Alle behuizingen van Avedko kunnen aangevuld worden met extra accessoires om het klimaat te beheersen. Denk hierbij aan de juiste isolatie of klimaatbeheersing door middel van een ventilatiesysteem. Alle kasten van Avedko voldoen daarbij aan de juiste IP-classificatie. Een IP-classificatie houdt in dat er bescherming wordt geboden tegen het binnendringen van vaste vreemde voorwerpen met een doorsnede van 1,0 mm of groter. Maar ook door bijvoorbeeld regenwater. Indien gewenst kunnen wij toepassingen bieden met een hogere beschermingsgraad.

ONZE PRODUCTEN

Mogelijkheden genoeg!

Kortom, voor een RVS behuizing of klimaatkast op maat kunt u Avedko inschakelen! Voor ieder vraagstuk past een oplossing en daar helpen wij u graag bij. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)78 633 34 44. Uiteraard kunt u uw vraag, wensen en specificaties ook mailen naar info@avedko.nl.

UITGELICHTE PROJECTEN