RVS schakelkast op maat

Bent u op zoek naar een RVS schakelkast op maat? Dan bent u bij Avedko aan het juiste adres. Wij zijn al sinds 1920 gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en vervoeren van allerlei soorten RVS behuizingen, beschermprofielen en halffabricaten. Dankzij onze kennis en ervaring zijn we niet alleen in staat om vrijwel elk vraagstuk op te lossen, maar geven we ook graag advies over de juiste mogelijkheden zodat u altijd tevreden bent over het eindresultaat.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Avedko te bieden heeft? Neem dan contact met ons op!

RVS schakelkast op maat

RVS schakelkast op maat van Avedko

Als u een schakelkast van Avedko neemt, weet u zeker dat u goed zit. Onze kasten bewijzen keer op keer dat ze kwalitatief goed zijn. Ze zijn bestand tegen vandalisme en verschillende weerstypen. U ziet onze kasten overal staan, en inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste producent van Nederland op het gebied van RVS behuizingen, beschermprofielen en halffabricaten.

Wij nemen het ontwerp, de productie en de levering van de kasten voor onze rekening. Omdat we het gehele proces in eigen beheer doen, is het heel makkelijk om snel te schakelen met onze klanten en zijn we ook heel flexibel. Hierdoor kunnen wij vrijwel elk vraagstuk oplossen! Dankzij onze kennis en ervaring zijn we niet alleen in staat om elk soort kast te realiseren, maar geven we ook graag advies over de mogelijkheden. Ons ontwerpteam weet altijd weer de juiste kast in elk soort situatie te realiseren.

NEEM CONTACT OP
ONZE PRODUCTEN
alle producten

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of heeft u nog vragen over de dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Graag vertellen wij u meer en geven advies over de beste oplossingen voor uw vraagstuk. We helpen u graag verder bij Avedko! U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)78 633 34 44 of uw vraag mailen naar info@avedko.nl. Tot ziens bij Avedko! Bij Avedko staan we voor u klaar!

NEEM CONTACT OP
UITGELICHTE PROJECTEN

LEES MEER OVER RVS MAATWERK