RVS schakelkast op maat

Bent u op zoek naar een RVS schakelkast op maat? Dan bent u bij Avedko aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een enkelvoudige kast voor een kleine installatie of een complexe, meerlaagse kast voor een grootschalige installatie, wij hebben de expertise en ervaring om aan al uw vereisten te voldoen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Avedko te bieden heeft? Neem dan contact met ons op!

RVS schakelkast op maat

Kasten volgens de hoogste normen

Onze schakelkasten worden gebouwd volgens de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid. Bovendien gebruiken we enkel de beste materialen en componenten om ervoor te zorgen dat de schakelkasten lang meegaan en betrouwbaar zijn. We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke vereisten te begrijpen. Op basis daarvan maken wij een unieke schakelkast voor industriële automatisering, energieopwekking, bouw en nog veel meer.

ONZE PRODUCTEN

Neem contact met ons op!

Wij nemen het ontwerp, de productie en de levering van de kasten voor onze rekening. Omdat we het gehele proces in eigen beheer doen, is het heel makkelijk om snel te schakelen met onze klanten en zijn we ook heel flexibel. Hierdoor kunnen wij vrijwel elk vraagstuk oplossen! Dankzij onze kennis en ervaring zijn we niet alleen in staat om elk soort kast te realiseren, maar geven we ook graag advies over de mogelijkheden. Ons ontwerpteam weet altijd weer de juiste kast in elk soort situatie te realiseren.

Dus als u op zoek bent naar schakelkasten op maat, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

UITGELICHTE PROJECTEN