RVS bedieningskast

Wilt u een rvs bedieningskast op maat laten maken? Dan bent u bij Avedko helemaal aan het juiste adres! Wij maken gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten én de expertise van vakbekwaam personeel, zodat wij voor elke klant iets kunnen betekenen. Ons productieproces is dan ook voor een belangrijk deel geautomatiseerd, waardoor een constante kwaliteit geboden kan worden tegen een gunstige prijs en levertijdgarantie.

Meer weten over onze schakelkasten en behuizingen (en de bijbehorende tarieven)? Twijfel niet en neem dan gerust even contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen.

RVS bedieningskast nodig? Wij zijn uw partner!

Bij ons kunt u alleen maar producten verwachten van hoge kwaliteit. Door klantgericht te denken en efficiënt te produceren onderscheiden wij ons in de markt van behuizingen en beschermprofielen. Alle producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd. Daarnaast beschikken wij ook over een eigenpoedercoatstraat. Avedko is een echt familiebedrijf en heeft al vele klanten, vanuit haar vestiging in Dordrecht, verder kunnen helpen met hun vraagstukken.

Elektronica behuizing maken

Maatwerk regelkasten

Op basis van een hoge kwaliteit, klantgericht denken, productinnovatie en een efficiënte productie onderscheidt Avedko zich binnen deze markt. Avedko is hierdoor in staat tot het leveren van maatwerk naast een vaste range aan standaardbehuizingen.

De standaard behuizingen zijn onderverdeeld in zes series. Alleen de AFS serie heeft een vaste fundatie, voor een RVS behuizing uit de overige series zijn losse fundaties beschikbaar. Alle behuizingen zijn leverbaar in variërende breedte-,  diepte- en hoogtematen.

ONZE PRODUCTEN

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een RVS bedieningskast óf zoekt u naar meer informatie over ons bedrijf? Neem dan gerust even contact met een van onze specialisten op, zodat wij u op maat verder kunnen helpen. Tot ziens bij Avedko!

UITGELICHTE PROJECTEN