RVS bescherming

Bent u op zoek naar RVS bescherming, om bijvoorbeeld elektriciteitsdraden te beschermen tegen vandalisme en weersomstandigheden? Dan bent u bij Avedko aan het juiste adres! Wij bieden namelijk een breed assortiment RVS kasten, die we geheel in eigen productie maken. Ook het ontwerp en de levering nemen wij voor onze rekening. Op deze manier kunnen we heel snel schakelen met onze klanten en zijn we zeer flexibel. Vrijwel elk vraagstuk is door ons op te lossen!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die we kunnen bieden? Neem dan contact met ons op!

RVS bescherming

RVS bescherming laten maken door Avedko

Avedko is een echt familiebedrijf, gevestigd in Dordrecht, met een rijke historie die terug gaat tot 1920. Avedko bestaat vandaag de dag uit 3 pijlers. De metaalbewerking, meterproductie en de handel in roestvast staal. We maken gebruik van hypermoderne technieken en daarnaast de faciliteiten en de expertise van ons vakbekwame personeel. Zo kunnen we aan de immer veranderende vraag van de markt blijven voldoen en kunnen we voor ieder vraagstuk een praktische oplossing bieden. 

Het productieproces is voor een belangrijk deel geautomatiseerd, waardoor een constante kwaliteit geboden kan worden tegen een gunstige prijs en levertijdgarantie.

Ook op het gebied van maatwerk hebben wij door onze jarenlange expertise een goede reputatie opgebouwd. Avedko behuizingen zijn een begrip wanneer het gaat om kwalitatief hoogwaardig en innovatieve oplossingen voor een breed spectrum aan toepassingen.

ONZE PRODUCTEN

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Avedko u te bieden heeft, of heeft u nog vragen over de dienstverlening? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website. Graag staan wij u te woord en helpen u met het zoeken naar de juiste oplossingen voor uw vraagstuk. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)78 633 34 44 of uw vraag mailen naar info@avedko.nl.

UITGELICHTE PROJECTEN