RVS besturingskast

Voor een RVS besturingskast bent u bij Avedko op de juiste plek! Als specialist op het gebied van roestvast stalen (buiten-)behuizingen gaan wij geen uitdaging uit de weg. In onze collectie hebben we een groot aanbod aan standaard behuizingen. Daarnaast leveren wij ook maatwerk besturingskasten.

Neem contact met ons op en we gaan samen met u opzoek naar een passende oplossing.

RVS besturingskast van Avedko

RVS besturingskasten kunnen onder andere gebruikt worden ter bescherming van tram-, kas-, pomp- of hekwerkbesturing. Wij hebben al voor veel uiteenlopende opdrachtgevers verschillende beniengskasten op maat mogen maken. Bij Avedko kunt u altijd uitgaan van hoge kwaliteit.

Elke toepassing vereist weer andere mogelijkheden en opties. Daarom worden veel RVS besturingskasten door Avedko op maat gemaakt. Een afwijkende maat, gatenpatronen of een logo in uw kast maken? Avedko kan het allemaal! Maar ook aangepast hang- en sluitwerk en de plaatdikte aanpassen naar de gewenste specificatie is mogelijk. Het productieproces is zeer flexibel en wij kunnen bijna elke kast leveren die u nodig heeft. Bekijk de website voor alle opties voor behuizingen

RVS bescherming

Speciale behuizingen

Naast RVS bedieningskasten kunt u bij Avedko terecht voor de meest uiteenlopende RVS behuizingen en bijbehorende toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Schakelkasten, Toegangszuilen, Dubbelwandige behuizingen, VRI Behuizingen en ondergrondse behuizingen. In alle gevallen luisteren wij naar uw wensen en specificaties en zorgen wij dat hier de juiste producten op aansluiten. Omdat wij het gehele proces in eigen beheer hebben kunnen we efficiënt en ook snel te werk gaan. Hierdoor kunt u uitgaan van een snelle levering.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Vraag naar de mogelijkheden

Meer weten over de besturingskasten van Avedko? Of wilt u hulp bij het uitzoeken van de juiste producten en het specificeren van uw wensen? Dan helpen wij van Avedko u graag! U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)78 633 34 44 of uw vraag mailen naar info@avedko.nl.

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN