RVS besturingskast

Voor een RVS besturingskast bent u bij Avedko op de juiste plek! Als marktleider op het gebied van roestvast stalen behuizingen gaan wij geen uitdaging uit de weg. Wij hebben een ruim aanbod standaard behuizingen, maar leveren ook maatwerk besturingskasten.

Graag gaan we samen met u op zoek naar een passende besturingskast voor uw vraagstuk. Neem gerust contact met ons op.

RVS bescherming

RVS besturingskast van Avedko

RVS besturingskasten kunnen onder andere gebruikt worden ter bescherming van tram-, kas-, pomp- of hekwerkbesturing. Wij hebben al voor veel uiteenlopende opdrachtgevers verschillende bedieningskasten op maat mogen maken. Altijd van hoge kwaliteit!

Elke toepassing vereist weer andere specificaties. Daarom worden veel RVS besturingskasten door Avedko op maat gemaakt. Een afwijkende maat, gatenpatronen of een logo in uw kast maken? Avedko kan het allemaal! Maar ook aangepast hang- en sluitwerk en de plaatdikte aanpassen naar de gewenste specificatie is mogelijk. Het productieproces is zeer flexibel, wij kunnen bijna elke kast leveren die u nodig heeft. 

Speciale RVS behuizingen

Naast RVS bedieningskasten kunt u bij Avedko terecht voor de meest uiteenlopende RVS behuizingen en bijbehorende toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Schakelkasten, Toegangszuilen, Dubbelwandige behuizingen, VRI Behuizingen en ondergrondse behuizingen. In alle gevallen luisteren wij naar uw wensen en specificaties en zorgen wij dat hier de juiste producten op aansluiten. Omdat wij het gehele proces in eigen beheer hebben kunnen we efficiënt en ook snel te werk gaan. Hierdoor kunt u uitgaan van een snelle levering.

Besturingskasten

Mogelijkheden omtrent besturingskasten

Wilt u meer weten over de besturingskasten van Avedko? Of wilt u ondersteuning bij het ontwerp van een besturingskast? Wij helpen u graag! U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)78 633 34 44 of uw vraag mailen naar info@avedko.nl.

UITGELICHTE PROJECTEN