RVS buitenkast

Bent u op zoek naar een RVS buitenkast, om bijvoorbeeld elektriciteitsdraden te beschermen tegen vandalisme en weersomstandigheden? Dan bent u bij Avedko aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment RVS buitenkasten, die we geheel in eigen productie maken. Ook het ontwerp en de levering nemen wij voor onze rekening. Op deze manier kunnen we heel snel schakelen met onze klanten en zijn we zeer flexibel. Vrijwel elk vraagstuk is door ons op te lossen!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die we kunnen bieden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Standaardlijn RVS buitenkasten

Behuizingen met steekdeur en vaste fundatie.

Behuizingen met steekdeur, zonder fundatie.

Geventileerde behuizingen met scharnierende deur.

Geventileerde twee-compartimenten behuizingen met scharnierende deuren.

Inclusief een 19-inch rack voor modulaire elektronische apparatuur.

Behuizingen met grotere dieptemaat voor o.a. de watersector.

RVS buitenkast laten maken door Avedko

Avedko is een echt familiebedrijf, gevestigd in Dordrecht, met een rijke historie die terug gaat tot 1920. Inmiddels bestaat Avedko uit 3 pijlers, namelijk metaalbewerking, meterproductie en handel in roestvast staal. Om aan de immer veranderende eisen en wensen te kunnen voldoen en voor praktisch ieder vraagstuk en budget een passende oplossing te kunnen bieden, maakt Avedko gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten en de expertise van vakbekwaam personeel. Het productieproces is voor een belangrijk deel geautomatiseerd, waardoor een constante kwaliteit geboden kan worden tegen een gunstige prijs en levertijdgarantie.

NEEM CONTACT OP

De voordelen van Avedko’s RVS buitenkasten

Wij maken gebruik van hypermoderne technieken, faciliteiten en de expertise van vakbekwaam personeel. Hierdoor kunnen wij RVS buitenkasten van hoge kwaliteit produceren.

  • Veiligheid: keer op keer bewijzen onze buitenkasten hun vandalisme- en weersbestendige waarde.

  • Scherpe prijzen: ons productieproces is voor een belangrijk deel geautomatiseerd. Hierdoor kunnen wij constante kwaliteit tegen scherpe prijzen bieden met levertijdgarantie.

  • Hoge kwaliteit: het gehele proces is in eigen beheer. We hebben naast de productie, ook het ontwerp en de levering in eigen handen. Hierdoor kunnen wij goed en snel inspelen op uw wensen.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze buitenkasten? Neem dan contact met ons op. Graag adviseren wij u over de meest geschikte RVS buitenkast voor uw project.

NEEM CONTACT OP
UITGELICHTE PROJECTEN

LEES MEER OVER RVS KASTEN