RVS buitenkast

Bent u op zoek naar een RVS buitenkast, om bijvoorbeeld elektriciteitsdraden te beschermen tegen vandalisme en weersomstandigheden? Dan bent u bij Avedko aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment aan stalen buitenkasten, die we geheel in eigen productie maken. Ook het ontwerp en de levering nemen wij voor onze rekening. Op deze manier kunnen we heel snel schakelen met onze klanten en zijn we zeer flexibel. Vrijwel elk vraagstuk is door ons op te lossen!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die we kunnen bieden? Neem dan contact met ons op!

Standaardlijn RVS buitenkasten

Behuizingen met steekdeur en vaste fundatie.

Behuizingen met steekdeur, zonder fundatie.

Geventileerde behuizingen met scharnierende deur.

Geventileerde twee-compartimenten behuizingen met scharnierende deuren.

Inclusief een 19-inch rack voor modulaire elektronische apparatuur.

Behuizingen met grotere dieptemaat voor o.a. de watersector.

RVS buitenkast laten maken door Avedko

Avedko is een echt familiebedrijf, gevestigd in Dordrecht, met een rijke historie die terug gaat tot 1920. Inmiddels bestaat Avedko uit 3 pijlers, namelijk metaalbewerking, meterproductie en handel in roestvast staal. Om aan de immer veranderende eisen en wensen te kunnen voldoen en voor praktisch ieder vraagstuk en budget een passende oplossing te kunnen bieden, maakt Avedko gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten en de expertise van vakbekwaam personeel. Het productieproces is voor een belangrijk deel geautomatiseerd, waardoor een constante kwaliteit geboden kan worden tegen een gunstige prijs en levertijdgarantie.

De voordelen van Avedko’s RVS buitenkasten

Wij maken gebruik van hypermoderne technieken, faciliteiten en de expertise van vakbekwaam personeel. Hierdoor kunnen wij RVS buitenkasten van hoge kwaliteit produceren.

  • Veiligheid: keer op keer bewijzen onze buitenkasten hun vandalisme- en weersbestendige waarde.

  • Scherpe prijzen: ons productieproces is voor een belangrijk deel geautomatiseerd. Hierdoor kunnen wij constante kwaliteit tegen scherpe prijzen bieden met levertijdgarantie.

  • Hoge kwaliteit: het gehele proces is in eigen beheer. We hebben naast de productie, ook het ontwerp en de levering in eigen handen. Hierdoor kunnen wij goed en snel inspelen op uw wensen.

Stalen buitenkasten voor elke toepassing

Avedko heeft voor ieder budget en vraagstuk een passende oplossing. Om aan de steeds veranderende wensen te kunnen voldoen, maken wij gebruik van hypermoderne technieken en hebben wij vakbekwaam personeel. Tevens is een belangrijk deel van het productieproces geautomatiseerd. Op deze manier kunnen wij constante kwaliteit leveren tegen een gunstige prijs en levertijdgarantie. Tevens zijn we hiermee in staat tot leveren van maatwerk behuizingen, naast onze vaste range aan standaardbehuizingen.

Ook op het gebied van maatwerk hebben wij door onze jarenlange expertise een goede reputatie opgebouwd. Avedko behuizingen zijn een begrip wanneer het gaat om kwalitatief hoogwaardig en innovatieve oplossingen voor een breed spectrum aan toepassingen.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze stalen buitenkasten? Neem dan contact met ons op. Graag adviseren wij u over de meest geschikte RVS buitenkast voor uw project.

UITGELICHTE PROJECTEN