RVS buitenkast

Bent u op zoek naar een RVS buitenkast, om bijvoorbeeld elektriciteitsdraden te beschermen tegen vandalisme en weersomstandigheden? Dan bent u bij Avedko aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment RVS buitenkasten, die we geheel in eigen productie maken. Ook het ontwerp en de levering nemen wij voor onze rekening. Op deze manier kunnen we heel snel schakelen met onze klanten en zijn we zeer flexibel. Vrijwel elk vraagstuk is door ons op te lossen!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die we kunnen bieden? Neem dan contact met ons op!

RVS buitenkast

RVS buitenkast laten maken door Avedko

Avedko is een echt familiebedrijf, gevestigd in Dordrecht, met een rijke historie die terug gaat tot 1920. Inmiddels bestaat Avedko uit 3 pijlers, namelijk metaalbewerking, meterproductie en handel in roestvast staal. Om aan de immer veranderende eisen en wensen te kunnen voldoen en voor praktisch ieder vraagstuk en budget een passende oplossing te kunnen bieden, maakt Avedko gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten en de expertise van vakbekwaam personeel. Het productieproces is voor een belangrijk deel geautomatiseerd, waardoor een constante kwaliteit geboden kan worden tegen een gunstige prijs en levertijdgarantie.

Ook op het gebied van maatwerk hebben wij door onze jarenlange expertise een goede reputatie opgebouwd. Avedko behuizingen zijn een begrip wanneer het gaat om kwalitatief hoogwaardig en innovatieve oplossingen voor een breed spectrum aan toepassingen.

NEEM CONTACT OP
ONZE PRODUCTEN
alle producten

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Avedko u te bieden heeft, of heeft u nog vragen over de dienstverlening? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website. Graag staan wij u te woord en helpen u met het zoeken naar de juiste oplossingen voor uw vraagstuk. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)78 633 34 44 of uw vraag mailen naar info@avedko.nl.

NEEM CONTACT OP
UITGELICHTE PROJECTEN

LEES MEER OVER RVS KASTEN