RVS kast

Bent u op zoek naar een RVS kast? Dan is Avedko uw partner! Wij zijn al sinds 1920 gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van RVS kasten. Wij bieden zowel standaard kasten, als kasten op maat. Maar waar u ook voor kiest, de RVS kast wordt altijd in eigen beheer ontworpen en vervaardigd. Tevens kunnen wij constante kwaliteit en levertijdgarantie garanderen, omdat wij alles in eigen beheer hebben.

Graag geven we u advies over een RVS kast voor uw specifieke situatie. Neem contact met ons op!

RVS kast

RVS kast laten maken door Avedko

Avedko kan voor RVS kasten praktisch voor elk vraagstuk en voor elk budget een oplossing bieden. Dit komt mede doordat het productieproces bij ons voor een groot deel geautomatiseerd is. Hierdoor kunnen wij constante kwaliteit tegen een gunstige prijs en levertijdgarantie bieden. Ook hebben wij vakbekwaam personeel in huis dat u graag advies geeft. Zowel op het gebied van ontwikkeling als levering. Door onze self-supporting werkwijze kunnen wij inspelen op vrijwel al uw wensen. 

Mede doordat wij maatwerk leveren, hebben wij een goede reputatie opgebouwd. Avedko behuizingen zijn een begrip wanneer het gaat om kwalitatief hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor een groot aantal toepassingen. Ook het transport van de producten doen we volledig zelf. Hierdoor kunnen we de snelle levertijd en de kwaliteit van de leveringen altijd garanderen, zonder afhankelijk te zijn van een tussenpersoon. 

ONZE PRODUCTEN

Advies van een specialist over RVS kasten

Heeft u nog vragen over een RVS kast of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden die Avedko u te bieden heeft. Dankzij onze jarenlange kennis zijn we niet alleen in staat om de producten naar wens te ontwerpen en produceren, maar geven we ook graag advies over de juiste behuizing in een specifieke situatie. Onze medewerkers staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden! U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)78 633 34 44 of uw vraag mailen naar info@avedko.nl.

UITGELICHTE PROJECTEN