RVS kast

Bent u op zoek naar een RVS kast? Dan is Avedko uw partner! Wij zijn al sinds 1920 gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van RVS kasten in allerlei soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een standaard maat, of graag een speciale kast wilt laten ontwerpen en maken, Avedko kan het allemaal!

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

RVS kast

RVS kast laten maken door Avedko

Om aan de altijd veranderende eisen, wensen en trends te kunnen voldoen, maakt Avedko gebruikt van de nieuwste technologieën. Dit in combinatie met ons vakbekwame personeel, zorgt ervoor dat we aan praktisch elk vraagstuk en voor elk budget een oplossing kunnen bieden. Het productieproces is bij ons voor een groot geel geautomatiseerd, waardoor een constante kwaliteit geboden kan worden tegen een gunstige prijs en levertijdgarantie.

Ook dankzij onze mogelijkheid tot het doen van maatwerk hebben wij een goede reputatie opgebouwd. Avedko behuizingen zijn een begrip wanneer het gaat om kwalitatief hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor een groot aantal toepassingen. Ook het transport van de producten doen we volledig zelf. Hierdoor kunnen we de snelle levertijd en de kwaliteit van de leveringen altijd garanderen, zonder afhankelijk te zijn van een tussenpersoon. Een RVS kast koopt u bij Avedko!

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Advies van de specialisten?

Heeft u nog vragen over een RVS kast of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op en druk op onderstaande button. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden die Avedko u te bieden heeft. Dankzij onze jarenlange kennis zijn we niet alleen in staat om de producten naar wens te ontwerpen en produceren, maar geven we ook graag advies over de juiste behuizing in de specifieke situatie. Onze medewerkers staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden! U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)78 633 34 44 of uw vraag mailen naar info@avedko.nl.

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN