RVS montagekast

Bent u op zoek naar een RVS montagekast? Dan is Avedko uw ideale partner! Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot de grootste producent van RVS behuizingen, en zijn daarom in staat om u in het hele proces bij te staan. Onze straatkasten zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld, en zult u ook regelmatig tegen komen door het hele land. Omdat wij niet alleen de productie, maar ook het ontwerp en de levering in eigen beheer hebben, kunnen we heel snel schakelen en zijn we erg flexibel. Hierdoor is vrijwel elke uitdaging door ons op te lossen, en profiteert u als klant van onze snelle en betrouwbare service!

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

RVS montagekast

RVS montagekast van Avedko

Avedko onderscheidt zich van haar concurrenten door hoge kwaliteit, klantgericht denken, productinnovatie en efficiënt produceren. Wij hebben een aantal vaste standaardbehuizingen die altijd op voorraad liggen, maar daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in maatwerk.

Wij hebben een eigen ontwerp afdeling, waarbij er uiteraard rekening gehouden wordt met uw wensen en behoeften. Als dit ontwerp is goedgekeurd gaat dit in productie, en zorgen we op de werkvloer altijd voor de beste kwaliteit. Ook hebben wij een eigen wagenpark, zodat het transport heel flexibel en efficiënt is en we ook hierbij goed kunnen inspelen op de wensen van onze klanten.

ONZE PRODUCTEN

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat Avedko voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder! Ook zijn we dankzij onze kennis en ervaring goed in staat om u te adviseren over de juiste en passende oplossingen voor uw vraagstuk. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)78 633 34 44 of uw vraag mailen naar info@avedko.nl. Tot ziens bij Avedko!

UITGELICHTE PROJECTEN