RVS plaatwerk

Bent u op zoek naar een ervaren specialist in rvs plaatwerk? Dan bent u bij Avedko helemaal aan het juiste adres! Kostbare telemetriebesturingen en energienetwerken in de openbare ruimte verdienen de meest optimale bescherming tegen storende invloeden van buitenaf. In dat geval is het een geruststellende gedachte terug te kunnen vallen op de duurzame behuizingen van Avedko. Onze behuizingen bewijzen keer op keer hun duurzame, vandalisme- en weersbestendige waarde en je komt ze overal tegen. Avedko mag daarom ook worden gerekend tot de meest toonaangevende producent van roestvast stalen (buiten-) behuizingen binnen Nederland.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op.

RVS plaatwerk gezocht? Wij hebben het in huis!

Avedko beschikt over een zelfstandig wagenpark, zodat ook het transport flexibel en efficiënt is in te passen. Deze volledig self-supporting werkwijze stelt Avedko in staat adequaat in te spelen op de specifieke wensen van de klant op het gebied van maatvoering, inrichting en aankleding van de behuizing.

Elektronica behuizing maken

Wij zijn uw specialist!

Door de hoge kwaliteit, klantgericht denken, productinnovatie en efficiënt produceren onderscheidt Avedko zich in de markt. Avedko is hiermee in staat tot het leveren van maatwerk naast een vaste range aan standaardbehuizingen. Producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd door gekwalificeerd personeel en een ultra modern machinepark met eigen poedercoatstraat, die in elke gewenste RAL-kleur kan spuiten.

ONZE PRODUCTEN

Meer informatie?

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar rvs plaatwerk óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel niet om dan even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze specialisten staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!

UITGELICHTE PROJECTEN