RVS werkkast

Bent u op zoek naar een RVS werkkast? Dan bent u bij Avedko zeker aan het juiste adres! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van roestvast stalen behuizingen. Inmiddels bestaat Avedko bijna 100 jaar, maar gaan wij natuurlijk wel mee met onze tijd. Daarom zijn we gespecialiseerd in de moderne technieken en hebben we de juiste kennis op het gebied van plaatwerk. Wat uw wensen in RVS maatwerk ook zijn, zowel in de maatvoering als de uitstraling en uitvoering van de behuizing zorgen wij altijd voor een kwalitatief product.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder!

RVS werkkast

RVS werkkast van Avedko

Kostbare telemetriebesturingen en energienetwerken in de openbare ruimte verdienen de meest optimale bescherming tegen storende invloeden van buitenaf. In dat geval is het een geruststellende gedachte terug te kunnen vallen op de duurzame behuizingen van Avedko. Avedko’s behuizingen bewijzen keer op keer hun duurzame, vandalisme- en weersbestendige waarde. Overal kom je de producten van Avedko tegen. Avedko mag dan ook worden gerekend tot ‘s lands meest toonaangevende producent van roestvast stalen (buiten-)behuizingen.

Door de hoge kwaliteit, klantgericht denken, productinnovatie en efficiënt produceren onderscheidt Avedko zich in de markt. Avedko is hiermee in staat tot het leveren van maatwerk naast een vaste range aan standaardbehuizingen. Producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd door gekwalificeerd personeel en een ultra modern machinepark met eigen poedercoatstraat, die in elke gewenste RAL-kleur kan spuiten.

ONZE PRODUCTEN

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder! Tot ziens bij Avedko!

UITGELICHTE PROJECTEN