RVS behuizing

Bent u op zoek naar RVS behuizing, om bijvoorbeeld een elektriciteitskast of schakelkast te beschermen? Dan bent u bij Avedko aan het juiste adres! Kostbare telemetriebesturingen en energienetwerken in de openbare ruimte verdienen de meest optimale bescherming tegen storende invloeden van buitenaf. In dat geval is het een geruststellende gedachte terug te kunnen vallen op de duurzame behuizingen van Avedko.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, of heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

RVS behuizing

RVS behuizing van Avedko

Kiest u voor de RVS behuizing van Avedko? Dan maakt u een uitstekende keuze. Onze producten bewijzen keer op keer hun duurzame, vandalisme- en weersbestendige waarde. Overal kom je de producten van Avedko tegen. Daarom mogen wij ook worden gerekend tot ‘s lands meest toonaangevende producent van roestvast stalen (buiten-)behuizingen.

Wij maken gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten en de expertise van vakbekwaam personeel. Hierdoor kunnen we snel schakelen en zijn we heel flexibel, waardoor we aan ieder vraagstuk en budget kunnen voldoen met onze oplossingen! Ook dankzij ons maatwerk hebben we in de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd. Onze behuizingen zijn inmiddels een begrip geworden als het gaat om de kwaliteit en de hoogwaardigheid van onze producten.

ONZE PRODUCTEN

Neem contact op

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Graag vertellen wij u meer en denken met u mee over de juiste oplossingen voor uw vraagstuk. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we ook in staat om goede adviezen te geven, zodat u straks helemaal tevreden bent over het eindproduct! U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)78 633 34 44 of uw vraag mailen naar info@avedko.nl.

UITGELICHTE PROJECTEN