Waterdichte elektrakast

Bent u op zoek naar een waterdichte elektrakast? Dan bent u bij Avedko zeker aan het juiste adres! Wij zijn een familiebedrijf dat als sinds 1920 gespecialiseerd is in RVS plaatwerk. Daarnaast beschikken we als producent van roestvast stalen behuizingen uiteraard ook over de laatste technieken en kennis op het gebied van plaatwerk. Wat uw wensen ook zijn, in zowel de maatvoering als de uitstraling en uitvoering van de behuizing zorgen wij voor een kwalitatief product. Op onze website informeren wij u graag over onze werkwijze.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat Avedko u te bieden heeft? Neem dan contact met ons op!

Waterdichte elektrakast

Waterdichte elektrakast van Avedko

Kostbare telemetriebesturingen en energienetwerken in een openbare ruimte verdienen natuurlijk de beste bescherming tegen invloeden van buitenaf. In dat geval is het een geruststellende gedachte terug te kunnen vallen op de duurzame elektronica behuizingen van  Avedko.

Avedko’s waterdichte elektra  behuizingen bewijzen keer op keer hun duurzame, vandalisme- en weersbestendige waarde. Overal kom je de producten van Avedko tegen. Wij mogen dan ook worden gerekend tot ’s lands meest toonaangevende producten van roestvast stalen (buiten-)behuizingen.

Door de hoge kwaliteit, klantgericht denken, productinnovatie en efficiënt produceren onderscheidt Avedko zich in de markt. Avedko is hiermee in staat tot het leveren van maatwerk naast een vaste range aan standaardbehuizingen. Producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd door gekwalificeerd personeel en een ultra modern machinepark met eigen poedercoatstraat, die in elke gewenste RAL-kleur kan spuiten.

ONZE PRODUCTEN

Waterdichte elektrakasten op maat

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van elektrakasten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Daarnaast adviseren wij u ook graag over de juiste waterdichte kast voor uw vraagstuk, zodat u straks 100% tevreden bent!

UITGELICHTE PROJECTEN