Elektra behuizing

Zoekt u naar een professionele organisatie, die u verder kan helpen met elektra behuizing? Dan bent u bij Avedko zeker aan het juiste adres! Avedko is een van de belangrijkste producenten van roestvast stalen buitenbehuizingen in Nederland. Wij maken gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten. Daarnaast beschikken wij over de expertise van vakbekwaam personeel. Overal in Nederland vindt u elektra behuizingen van Avedko. Behuizingen kunnen ook worden geleverd inclusief slot en sleutel voor de beste veiligheid. Indien gewenst kunnen de kasten in iedere RAL kleur gespoten worden.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van elektra behuizing? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op.

Elektra behuizing | Avedko staat voor u klaar!

Vandaag de dag is Avedko een van de belangrijkste producenten van roestvast stalen buitenbehuizingen in Nederland. De behuizingen bieden hoogwaardige bescherming aan de vaak gevoelige elektronica die erin geplaatst wordt en zijn te leveren in vele IP-klassen. Avedko behuizingen worden onder meer toegepast in kabel- en telecomnetwerken, spoorinfrastructuur, verkeersregelinstallaties, openbare verlichting, toegangssystemen, gasinstallaties, pompunits, drukrioleringen, besturingssystemen, elektrotechnische installaties en ondergrondse afvalcontainers.

Regelkasten

Standaard RVS elektra behuizingen

Voor een roestvaste elektra behuizing kunt u terecht bij Avedko. Onze standaard productlijn biedt klanten een uitgebreide range behuizingen in verschillende maatvoeringen en specificaties. Een standaard metalen behuizing is bij Avedko scherp geprijsd en snel leverbaar. De standaard behuizingen zijn onderverdeeld in zes series. Alleen de AFS serie heeft een vaste fundatie, voor een RVS behuizing uit de overige series zijn losse fundaties beschikbaar. Alle behuizingen zijn leverbaar in variërende breedte-,  diepte- en hoogtematen.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Meer informatie over elektra behuizing?

Wij denken graag mee over de juiste RVS behuizing voor uw bedrijf. Dus kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een elektra behuizing? Of heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze organisatie of producten? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN

LEES MEER OVER ELEKTRAKASTEN