Elektrakast buiten

Bent u op zoek naar een elektrakast buiten? Avedko is uw betrouwbare leverancier voor zowel standaard als maatwerk elektrakasten voor buiten. Wij zijn al sinds 1920 gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van rvs-behuizingen. Sindsdien zijn onze kasten niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Avedko’s behuizingen bewijzen keer op keer hun duurzame, vandalisme- en weersbestendige waarde. Daarom bent u bij een elektrakast van de allerbeste kwaliteit bij ons aan het juiste adres. Door onze self-supporting werkwijze kunnen wij inspelen op uw specifieke wensen. Zowel op het gebied van maatvoering, inrichting en aankleding van de behuizing.

Wilt u een elektrakast voor buiten aanschaffen? Neem dan gerust contact met ons op!

Elektrakast buiten

Elektrakast voor buiten van Avedko

Onze standaardlijn elektrakasten voor buiten bestaat uit 19-inch kasten zijn middels een 19-inch rack standaard geconfigureerd voor modulaire elektronische apparatuur. De kasten hebben scharnierende deuren en zijn er in twee hoogte- en twee breedtematen. Een standaard elektrakast is altijd scherp geprijsd én snel leverbaar. Naast onze standaardlijn bieden we de mogelijkheid voor een maatwerk elektrakast buiten. Deze maatwerk kasten kunnen zowel in serie als in enkele stuks geleverd worden. We kunnen elektrakasten van roestvast staal snel en efficiënt ontwikkelen en produceren. Ook geven wij u graag advies bij het specificeren van uw wensen en de ontwikkeling van uw RVS kast.

Wij hebben het gehele proces in eigen beheer, wat voor u als klant vele voordelen oplevert. Allereerst doen wij naast de productie, ook het ontwerp en de levering zelf, waardoor wij goed en snel in kunnen spelen op uw wensen. Daarnaast zijn we hierdoor ook heel flexibel en kunnen we snel schakelen. Vrijwel elk vraagstuk is voor ons op te lossen!

ONZE PRODUCTEN

Meer informatie over een elektrakast?

Heeft u vragen over onze elektrakasten voor buiten? Of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Daarnaast geven we ook graag advies over de beste oplossingen voor uw vraagstuk als u er zelf niet uit komt.

UITGELICHTE PRODUCTEN