Elektrakast buiten

Bent u op zoek naar een elektrakast buiten? Dan moet u zeker bij Avedko zijn! Wij zijn al sinds 1920 gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van roestvast stalen omhulzingen. We zijn een familiebedrijf waarbij klantvriendelijkheid en flexibiliteit op één staan. Daarom nemen wij de wensen van onze klanten altijd als uitgangspunt, waardoor we u 100% tevreden kunnen stellen met onze werkzaamheden. Buiten dat kunt u bij ons natuurlijk ook de allerbeste kwaliteit verwachten.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Elektrakast buiten

Elektrakast buiten van Avedko

Als u kiest voor een elektrakast buiten van Avedko, maakt u een uitstekende keuze. De kasten van Avedko zijn namelijk overal in Nederland terug te vinden. Daarom mogen wij ons ook ’s lands meest toonaangevende producent van roestvast stalen behuizingen noemen. Onze kasten bewijzen keer op keer dat ze bestand zijn tegen negatieve invloeden van buitenaf. Daarom weet u zeker dat u bij ons de allerbeste kwaliteit krijgt.

Wij hebben het gehele proces in eigen beheer, wat voor u als klant vele voordelen oplevert. Allereerst doen wij naast de productie, ook het ontwerp en de levering zelf, waardoor wij goed en snel in kunnen spelen op uw wensen. Daarnaast zijn we hierdoor ook heel flexibel en kunnen we snel schakelen. Vrijwel elk vraagstuk is voor ons op te lossen!

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Meer informatie?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Daarnaast geven we ook graag advies over de beste oplossingen voor uw vraagstuk als u er zelf niet uit komt. Tot ziens bij Avedko!

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN