Elektrakast bouw

Als u op zoek bent naar elektrakast bouw dan is Avedko bij uitstek uw partner! Met Avedko’s RVS maatwerk en hoogwaardige kwalitatieve behuizingen staat onze innovatieve ontwikkeling nooit stil! Als familiebedrijf begonnen in 1921 hebben wij jarenlange ervaring en deskundigheid opgebouwd. Want waar u ook komt u vindt overal producten van onze organisatie. Of u nu dubbelwandige elektrakasten zoekt of ondergrondse behuizingen? Wij gaan samen op zoek naar een passende oplossing.

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij nog meer kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op!

Elektrakast bouw

Elektrakast bouw van Avedko

Als een echt familiebedrijf, gevestigd in Dordrecht, gaat onze historie terug tot aan 1920. Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot de meest toonaangevende RVS producent van het land. Met name op het gebied van maatwerk hebben wij een goede reputatie opgebouwd. Alle Avedko behuizingen zijn een begrip wanneer het gaat om kwalitatief hoogwaardige producten. Wij bieden dan ook innovatieve oplossingen voor een breed spectrum aan toepassingen.

Op het gebied van behuizingen kunt u bij ons kiezen uit bijvoorbeeld standaard metalen kasten, RVS kasten en keuze uit verschillende functionele opties. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld een behuizing met en zonder vaste fundatie. Extra verstevigingen en hijsogen voor eventuele takeling en verschillende weerbestendige thermo-hardende poedercoatings. Omdat wij beschikken over ons eigen productieproces is het mogelijk om het product van een hoogwaardige laklaag te voorzien in ieder gewenste RAL kleur.

ONZE PRODUCTEN

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u vragen of bent u er al uit of u een elektrakast wilt van Avedko? Laat het ons vandaag nog weten! Dit kan gemakkelijk via onderstaande button. Uiteraard is er ook de mogelijkheid ons telefonisch te bereiken of een e-mail te sturen.

UITGELICHTE PROJECTEN