Bescherming waterleiding

Zoekt u naar een ervaren organisatie voor de bescherming waterleiding? Dan bent u bij Avedko zeker aan het juiste adres! Voor de bescherming van uw kabel- en leidingwerk (aan onder meer gevels) kunt u bij Avedko terecht voor een kabelgoot, ook wel beschermprofiel genoemd, van roestvrijstaal. Beschermprofielen worden veelvuldig toegepast voor onder meer hekwerken, beveiligingscamera’s, gevelbekabeling en telecomnetwerken. Een kabelgoot is verkrijgbaar in verschillende standaard uitvoeringen, maar kan door Avedko ook op maat worden gemaakt.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze beschermprofielen? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen! Zij vertellen u graag meer.

Bescherming waterleiding nodig? Avedko helpt!

Om aan de immer veranderende eisen en wensen te kunnen voldoen en voor praktisch ieder vraagstuk en budget een passende oplossing te kunnen bieden, maakt Avedko gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten en de expertise van vakbekwaam personeel. Het productieproces is voor een belangrijk deel geautomatiseerd, waardoor een constante kwaliteit geboden kan worden tegen een gunstige prijs en levertijdgarantie.

Regelkasten

Wij zijn Avedko!

Avedko levert producten aan o.a. de kabelmarkt (cai), kabelprofielenmarkt, toegangsystemenmarkt, recreatiemarkt, gasmarkt, riolering-, water- en afvalwatermarkt, verkeers- en vervoersmarkt (weg, water en lucht), spoormarkt, afvalmarkt (boven- en ondergronds), telecommarkt (vast en mobiel) en industriële markt.

ONZE PRODUCTEN

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar ondersteuning van een professionele en ervaren organisatie voor uw bescherming waterleiding? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten kijken graag op maat met u mee naar de verschillende mogelijkheden en zorgen ervoor dat al uw vragen worden beantwoord.

UITGELICHTE PROJECTEN