Kabelbescherming buiten

Zoekt u naar een deskundige organisatie die u verder kan helpen met kabelbescherming buiten? Dan bent u bij Avedko zeker aan het juiste adres! Bij Avedko kunt u alleen maar producten verwachten van hoge kwaliteit. Door klantgericht te denken en efficiënt te produceren onderscheiden wij ons in de markt van behuizingen en beschermprofielen. Alle producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd. Daarnaast beschikken wij ook over een eigenpoedercoatstraat. Avedko is een echt familiebedrijf en heeft al vele klanten, vanuit haar vestiging in Dordrecht, verder kunnen helpen met hun vraagstukken.

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Neem dan direct contact met een van onze medewerkers op! Zij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden.

Kabelbescherming buiten | Avedko kan het realiseren!

Vandaag de dag is Avedko ook een van de belangrijkste producenten van roestvast stalen buitenbehuizingen in Nederland. De behuizingen bieden hoogwaardige bescherming aan de vaak gevoelige elektronica die erin geplaatst wordt en zijn te leveren in vele IP-klassen.

Regelkasten

Kabel- en leidingbescherming

Voor de bescherming van uw kabel- en leidingwerk (aan onder meer gevels) kunt u bij Avedko terecht voor een kabelgoot, ook wel beschermprofiel genoemd, van roestvrijstaal. Beschermprofielen worden veelvuldig toegepast voor onder meer hekwerken, beveiligingscamera’s, gevelbekabeling en telecomnetwerken. Een kabelgoot is verkrijgbaar in verschillende standaard uitvoeringen, maar kan door Avedko ook op maat voor u worden gemaakt.

ONZE PRODUCTEN

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar kabelbescherming buiten óf heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze organisatie en/of onze producten? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie. Tot ziens bij Avedko!

UITGELICHTE PROJECTEN