Electrakast voor buiten

Als u een electrakast voor buiten zoekt , zit u bij Avedko goed. Wij hebben een ruim assortiment RVS buitenkasten en leveren diverse hoogwaardige producten. Ook voor elektrakasten op maat draaien wij onze hand niet om! De kasten van Avedko zijn weersbestendig en beschermen uw elektra zorgvuldig. Door middel van hoogwaardige materialen zijn de elektrakasten voor buiten bijzonder sterk.

De elektrakasten van Avedko zijn geschikt  om elektriciteitsvoedingen, verdeelinrichtingen, regeltechniek, besturingen en telecom te beschermen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Electrakast voor buiten

Kenmerken electrakast voor buiten

Door ons assortiment is er voor vrijwel elke toepassing een passende electrakast beschikbaar. De kasten van Avedko zijn gemaakt van duurzaam roestvaststaal met polyester oppervlaktebehandeling. Hierdoor beschikken de behuizingen over een lange levensduur. Naast dat de behuizingen beschikken over een grote weerstand tegen stoten en weersomstandigheden, zijn de kasten ook uiterst vandalismebestendig. 

De behuizingen hebben daarbij ook een hoge hitte bestendigheid, en zijn onderhoudsvrij. Als u kiest voor een elektrakast van Avedko kiest u voor een hoogwaardige duurzame oplossing. Een groot pluspunt is dat wij het productieproces in eigen beheer hebben. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op uw wensen en specificaties. Naast de standaard collectie bieden wij ook maatwerk aan zodat u naar wens eventuele opties en accessoires kunt toevoegen. Denk hierbij aan klimaatbeheersing, isolatie en fundatie.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Vraag het ons!

Wilt u meer weten over de electrakast voor buiten? Of heeft u een specifieke vraag? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan gemakkelijk via de website of geef ons even een telefoontje naar 078 633 34 44. Daarnaast kunt u uw vragen ook altijd mailen naar info@avedko.nl. Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee.

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN