Elektronica behuizen

Wilt u bepaalde elektronica behuizen, maar weet u niet precies hoe u dit het beste kunt aanpakken? Wij, van Avedko, kunnen u snel verder helpen! Kostbare telemetriebesturingen en energienetwerken in de openbare ruimte verdienen de meest optimale bescherming tegen storende invloeden van buitenaf. In dat geval is het een geruststellende gedachte terug te kunnen vallen op de duurzame behuizingen van Avedko. Onze behuizingen bewijzen keer op keer hun duurzame, vandalisme- en weersbestendige waarde en je komt ze overal tegen. Avedko mag daarom ook worden gerekend tot de meest toonaangevende producent van roestvast stalen (buiten-) behuizingen binnen Nederland.

Wilt u meer informatie over onze producten of dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie.

Elektronica behuizen? Avedko staat voor u klaar!

Vandaag de dag is Avedko een van de belangrijkste producenten van roestvast stalen buitenbehuizingen in Nederland. De behuizingen bieden hoogwaardige bescherming aan de vaak gevoelige elektronica die erin geplaatst wordt en zijn te leveren in vele IP-klassen. Avedko behuizingen worden onder meer toegepast in kabel- en telecomnetwerken, spoorinfrastructuur, verkeersregelinstallaties, openbare verlichting, toegangssystemen, gasinstallaties, pompunits, drukrioleringen, besturingssystemen, elektrotechnische installaties en ondergrondse afvalcontainers.

Regelkasten

Standaard RVS kasten

Voor een roestvaste behuizing kunt u terecht bij Avedko. Onze standaard productlijn biedt klanten een uitgebreide range behuizingen in verschillende maatvoeringen en specificaties. Een standaard metalen behuizing is bij Avedko scherp geprijsd en snel leverbaar. De standaard behuizingen zijn onderverdeeld in zes series. Alleen de AFS serie heeft een vaste fundatie, voor een RVS behuizing uit de overige series zijn losse fundaties beschikbaar. Alle behuizingen zijn leverbaar in variërende breedte-, diepte- en hoogtematen.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar professionele ondersteuning bij elektronica behuizen? Wacht niet en neem direct contact met een van onze specialisten op voor meer informatie. Tot ziens bij Avedko!

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN