Leiding bescherming

Als u op zoek bent naar een product voor leiding bescherming, dan bent u bij Avedko helemaal aan het juiste adres! Voor de bescherming van uw kabel- en leidingwerk (aan onder meer gevels) kunt u bij Avedko terecht voor een kabelgoot, ook wel beschermprofiel genoemd, van roestvrijstaal. Beschermprofielen worden veelvuldig toegepast voor onder meer hekwerken, beveiligingscamera’s, gevelbekabeling en telecomnetwerken. Een kabelgoot is verkrijgbaar in verschillende standaard uitvoeringen, maar kan door Avedko ook op maat worden gemaakt.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze beschermprofielen? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen! Zij vertellen u graag meer.

Leiding bescherming | Avedko is uw partner!

Avedko levert producten aan o.a. de kabelmarkt (cai), kabelprofielenmarkt, toegangsystemenmarkt, recreatiemarkt, gasmarkt, riolering-, water- en afvalwatermarkt, verkeers- en vervoersmarkt (weg, water en lucht), spoormarkt, afvalmarkt (boven- en ondergronds), telecommarkt (vast en mobiel) en industriële markt.

Regelkasten

Avedko heeft alles in huis

Om aan de immer veranderende eisen en wensen te kunnen voldoen en voor praktisch ieder vraagstuk en budget een passende oplossing te kunnen bieden, maakt Avedko gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten en de expertise van vakbekwaam personeel. Het productieproces is voor een belangrijk deel geautomatiseerd, waardoor een constante kwaliteit geboden kan worden tegen een gunstige prijs en levertijdgarantie.

ONZE PRODUCTEN

Meer informatie?

Bent u van mening dat wij iets voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar een product voor leiding bescherming? Óf heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze organisatie, dienstverlening en/of producten? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op. Tot ziens bij Avedko!

UITGELICHTE PROJECTEN