RVS wandkast

Bent u op zoek naar een RVS wandkast? Dan bent u bij Avedko aan het juiste adres! Wij zijn al sinds 1920 specialist in het ontwerpen en produceren van RVS behuizingen in allerlei soorten en maten. Kostbare telemetriebesturingen en energienetwerken in de openbare ruimte verdienen de meest optimale bescherming tegen storende invloeden van buitenaf. In dat geval is het een geruststellende gedachte terug te kunnen vallen op de duurzame behuizingen van Avedko.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

RVS wandkast

RVS wandkast laten maken bij Avedko

Avedko speelt in op de altijd veranderende eisen en wensen. Dit doen we door gebruik te maken van de nieuwste technieken, en de kwaliteit hoog te houden door ons vakbekwame personeel. Het productieproces is voor een groot deel geautomatiseerd, waardoor een constante kwaliteit geboden kan worden, maar wel altijd tegen een scherpe prijs en razendsnelle levering.

Omdat wij het hele proces in eigen beheer uitvoeren, kunnen we de constante kwaliteit altijd garanderen. We hebben engineers in dienst die aan de slag gaan met het maken van een digitaal ontwerp. Vervolgens gaan we aan de slag om het ontwerp te realiseren in onze werkplaats. Uiteindelijk zorgen we er zelfs eigenhandig voor dat de producten afgeleverd worden op de gewenste locatie, door onze eigen chauffeurs. Op deze manier zijn we volledig onafhankelijk, waardoor we een razendsnelle levering en scherpe prijzen kunnen garanderen. Een RVS wandkast maak je met Avedko.

ONZE PRODUCTEN

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in een RVS wandkast of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Dankzij onze ervaring en de mogelijkheid tot maatwerk is praktisch geen één vraagstuk voor ons onmogelijk. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)78 633 34 44 of uw vraag mailen naar info@avedko.nl. Tot ziens bij Avedko!

UITGELICHTE PROJECTEN