RVS schakelkast

Bent u op zoek naar een RVS schakelkast? Dan is Avedko uw partner! Wij zijn een familiebedrijf dat al sinds 1920 bestaat. Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in RVS plaatwerk en beschikken we over de laatste technieken en kennis op dit gebied. Dankzij onze jarenlange ervaring, zijn we in staat om aan praktisch elke wens op het gebied van RVS maatwerk te kunnen voldoen. Laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden die ons bedrijf u te bieden heeft.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet en neem contact op!

RVS schakelkast

RVS schakelkast van Avedko

Voor een RVS behuizing voor bijvoorbeeld een schakelkast zit bij Avedko goed. Onze standaard productlijn biedt klanten een uitgebreide range behuizingen in verschillende maatvoeringen en specificaties. Een standaard metalen behuizing is bij ons heel scherp geprijsd en razendsnel leverbaar.

Naast standaard behuizingen is het uiteraard ook mogelijk om RVS behuizingen op maat te laten maken. Een straatkast is namelijk geschikt voor verschillende doeleinden, zoals bijvoorbeeld als behuizing voor verkeersregelinstallaties of glasvezelnetwerken. Wij leveren de straatkasten zowel in serie als in enkele stuks.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Neem contact met ons op!

Doordat we het gehele productieproces in eigen beheer hebben, kunnen we de schakelkasten snel leveren. Uw order is bij ons daarom ook in goede handen! We kunnen namelijk in vrijwel iedere situatie een betrouwbare RVS kast leveren. Natuurlijk voldoen als onze RVS kasten aan alle gestelde certificeringen en normen, dus bescherm uw apparatuur met een betrouwbare Avedko schakelkast! Heeft u nog vragen over onze producten, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)78 633 34 44 of uw vraag mailen naar info@avedko.nl. Tot ziens bij Avedko! Bij Avedko staan we voor u klaar!

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN