RVS schakelkast

Avedko is dé betrouwbare leverancier voor een standaard of maatwerk schakelkast van RVS. We zijn uitgegroeid tot marktleider op het gebied van RVS behuizingen en onze schakelkasten zijn overal terug te vinden.

Wilt u meer informatie over onze schakelkasten? Neem dan gerust contact met ons op!

Standaard schakelkasten

Behuizingen met steekdeur en vaste fundatie.

Behuizingen met steekdeur, zonder fundatie.

Geventileerde behuizingen met scharnierende deur.

Geventileerde twee-compartimenten behuizingen met scharnierende deuren.

Inclusief een 19-inch rack voor modulaire elektronische apparatuur.

Behuizingen met grotere dieptemaat voor o.a. de watersector.

Maatwerk schakelkasten

Naast standaard kasten ontwikkelen wij ook schakelkasten op maat. Maatwerk kasten leveren wij zowel in serie als in enkel stuks. Het gehele traject voor maatwerk schakelkasten hebben wij in eigen hand. Hierdoor ontwikkelen en produceren wij RVS schakelkasten snel en efficiënt. Bovendien kunt u ons inschakelen voor advies bij de ontwikkeling van schakelkasten.

Wat kunt u verwachten van Avedko’s RVS schakelkasten?

Om aan de steeds veranderende eisen en wensen te voldoen, maken wij gebruik van hypermoderne technieken, faciliteiten en de expertise van vakbekwaam personeel. Bij ons kunt u terecht voor een standaard schakelkast of een schakelkast op maat.

  • Veiligheid: keer op keer bewijzen onze kasten hun vandalisme- en weersbestendige waarde.

  • Scherpe prijzen: ons productieproces is voor een belangrijk deel geautomatiseerd. Hierdoor kunnen wij constante kwaliteit tegen scherpe prijzen bieden met levertijdgarantie.

  • Hoge kwaliteit: het gehele proces is in eigen beheer. We doen naast de productie, ook het ontwerp en de levering zelf. Hierdoor kunnen wij goed en snel in spelen op uw wensen.

Schakelkast kopen bij Avedko

Avedko helpt u graag met de juiste schakelkast voor uw project. Wij ondersteunen u zowel op advies- als leveringsgebied. Heeft u nog vragen over onze schakelkasten of service? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitgelichte projecten