Straatkast elektra

Bent u op zoek naar een straatkast elektra? Dan bent u bij Avedko aan het juiste adres. Avedko’s behuizingen bewijzen keer op keer hun duurzame, vandalisme- en weersbestendige waarde. Overal kom je de producten van Avedko tegen. Avedko mag dan ook worden gerekend tot ‘s lands meest toonaangevende producent van onder andere roestvast stalen (buiten-)behuizingen.

Avedko is u graag van dienst op het gebied van behuizingen. Zowel op advies- als op leveringsgebied. Waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder met al uw vragen!

Straatkast elektra

Straatkast elektra van Avedko

Voor een roestvaste behuizing kunt u terecht bij Avedko. Onze standaard productlijn biedt klanten onder andere een uitgebreide range behuizingen. Dit in zowel verschillende maatvoeringen als specificaties. Een standaard metalen behuizing is bij Avedko scherp geprijsd en daarnaast snel leverbaar.

De standaard behuizingen zijn onderverdeeld in vier series met de volgende specificaties:

Naast besturingskasten op maat, zijn wij ook gespecialiseerd in RVS behuizingen. Voor zowel standaard als speciale behuizingen zijn wij uw partner! Onze standaard productlijn biedt u een uitgebreide reeks behuizingen in verschillende maatvoeringen en specificaties. Ook voor de RVS kasten op maat zit u bij Avedko goed. Net zoals de besturingskasten zijn al onze

  • AFS serie: behuizingen met steekdeur en vaste fundatie;
  • AS serie: behuizingen met steekdeur zonder fundatie;
  • A serie: geventileerde behuizingen met scharnierende deur;
  • A-C2 serie: geventileerde twee compartimenten behuizingen met twee scharnierende deuren.

Alleen de AFS serie heeft een vaste fundatie. Echter voor een RVS behuizing uit de AS, A en A-C2 serie zijn ereventueel losse fundaties beschikbaar. Alle behuizingen zijn leverbaar in variërende breedte maar ook dieptematen.

producten snel en efficiënt te ontwikkelen.

ONZE PRODUCTEN

Neem contact met ons op!

Avedko is u graag van dienst op het gebied van behuizingen, zowel op advies- als leveringsgebied, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder met al uw vragen! U kunt ons ook telefonische bereiken op 078 633 34 44.

UITGELICHTE PROJECTEN