Bescherming kabels

Bent u op zoek naar kwalitatieve bescherming kabels? Dan bent u bij Avedko helemaal aan het juiste adres! Bij ons kunt u alleen maar producten verwachten van een hoge kwaliteit. Door klantgericht te denken en efficiënt te produceren onderscheiden wij ons in de markt van behuizingen en beschermprofielen. Alle producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd. Daarnaast beschikken wij ook over een eigenpoedercoatstraat. Avedko is een echt familiebedrijf en heeft al vele klanten, vanuit haar vestiging in Dordrecht, verder kunnen helpen met allerlei soorten vraagstukken.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze kabelbescherming? Twijfel dan niet om even contact met een van onze specialisten op te nemen! Zij vertellen u graag meer.

Bescherming kabels nodig? Avedko biedt u een oplossing!

Vandaag de dag is Avedko ook een van de belangrijkste producenten van roestvast stalen buitenbehuizingen in Nederland. De behuizingen bieden hoogwaardige bescherming aan de vaak gevoelige elektronica die erin geplaatst wordt en zijn te leveren in vele IP-klassen. Avedko behuizingen worden onder meer toegepast in kabel- en telecomnetwerken, spoorinfrastructuur, verkeersregelinstallaties, openbare verlichting, toegangssystemen, gasinstallaties, pompunits, drukrioleringen, besturingssystemen, elektrotechnische installaties en ondergrondse afvalcontainers.

Regelkasten

Beschermprofielen van Avedko

Voor de bescherming van uw kabel- en leidingwerk (aan onder meer gevels) kunt u bij Avedko terecht voor een kabelgoot, ook wel beschermprofiel genoemd, van roestvrijstaal. Beschermprofielen worden veelvuldig toegepast voor onder meer hekwerken, beveiligingscamera’s, gevelbekabeling en telecomnetwerken. Een kabelgoot is verkrijgbaar in verschillende standaard uitvoeringen, maar kan door Avedko ook op maat worden gemaakt.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Neem contact op!

Heeft u nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar bescherming kabels? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op. Zij staan graag voor u klaar en zullen u snel voorzien van meer informatie. Tot ziens bij Avedko!

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN