Schakelkasten kunststof

Bent u op zoek naar schakelkasten kunststof om de elektrische en/of elektronische componenten te beschermen? Dan bent u bij Avedko aan het juiste adres! Verstandig is om te gaan voor RVS schakelkasten. Deze bieden optimale bescherming voor uw aparatuur. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij uitgegroeid tot de meest toonaangevende RVS producent van het land. Al sinds 1921 zij wij specialist op het gebied van RVS maatwerk.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Schakelkasten kunststof

Avedko’s kunststof schakelkasten

Bij ons vindt u een ruim aanbod schakelkasten voor uiteenlopende toepassingen. Voor alle afmetingen kunt u bij ons terecht. Want wij zijn gespecialiseerd in schakelkasten op maat. Uiteraard voldoen de RVS schakelkasten aan alle gestelde normen en certificeringen. Dus bescherm uw apparatuur met een betrouwbare schakelkast. De producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd. En met ons gekwalificeerd personeel en hyper modern machinepark met eigen poedercoatstraat staat kwaliteit en duurzaamheid bovenaan.

De schakelkasten kunnen wij snel leveren. Omdat wij voor vrijwel iedere situatie een RVS schakelkast kunnen leveren is uw order altijd in betrouwbare handen. Alle Avedko behuizingen zijn een begrip wanneer het gaat om kwalitatief hoogwaardige producten voor een breed spectrum aan toepassingen. Dus vertel ons uw wensen en wij gaan direct voor u aan de slag! Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

ONZE PRODUCTEN

Neem contact met ons op

Naast schakelkasten hebben wij nog veel meer te bieden op het gebied van duurzame behuizingen. Wij onderscheiden ons door kwalitatief en klantgericht te denken. Daarnaast produceren wij efficiënt en staat onze productinnovatie nooit stil. Heeft u vragen omtrent de schakelkasten of over andere behuizingen en dienstverleningen? Neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier op de website.

Avedko staat voor u klaar om u te helpen met het zoeken naar de juiste oplossing!

UITGELICHTE PROJECTEN