Schakelkast waterdicht

Zoekt u naar een schakelkast waterdicht? Dan bent u bij Avedko aan het juiste adres. Of het nu gaat om design, veiligheid of duurzaamheid, Avedko’s RVS maatwerk is van topkwaliteit en dus altijd de beste keuze. Avedko is een familiebedrijf dat al sinds 1920 bestaat. Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in RVS plaatwerk en wij beschikken als producent van roestvast stalen behuizingen dan ook over de laatste technieken en kennis op het gebied van plaatwerk.

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder met een passende oplossing!

Schakelkast waterdicht

Altijd een passende schakelkast voor uw vraagstuk

Om voor uw vraagstuk een passende waterdichte schakelkast te kunnen leveren, maakt Avedko gebruik van hypermoderne technieken en de expertise van vakbekwaam personeel. Doordat wij het gehele proces in eigen handen hebben, kunnen we topkwaliteit maatwerk leveren. Bovendien kunnen we uw waterdichte schakelkast hierdoor ook leveren voor een gunstige prijs en met levertijdgarantie.

Ook op het gebied van maatwerk hebben wij door onze jarenlange expertise een goede reputatie opgebouwd. Avedko behuizingen zijn een begrip wanneer het gaat om kwalitatief hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor een breed spectrum aan toepassingen.

ONZE PRODUCTEN

Meer informatie over een waterdichte schakelkast

Heeft u vragen over schakelkasten of de service van Avedko? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag! U kunt ons ook telefonisch bereiken via +31 (0)78 633 34 44 of u kunt uw vraag mailen naar info@avedko.nl.

UITGELICHTE PROJECTEN