Schakelkast waterdicht

Zoekt u naar een schakelkast waterdicht? Dan bent u bij Avedko aan het juiste adres. Of het nu gaat om design, veiligheid of duurzaamheid, Avedko’s RVS maatwerk is van topkwaliteit en dus altijd de beste keuze. Avedko is een familiebedrijf dat al sinds 1920 bestaat. Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in RVS plaatwerk en wij beschikken als producent van roestvast stalen behuizingen dan ook over de laatste technieken en kennis op het gebied van plaatwerk.

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder met een passende oplossing!

Schakelkast waterdicht

Avedko gaat mee met de veranderingen

Om aan de immer veranderende eisen en wensen te kunnen voldoen en voor praktisch ieder vraagstuk en budget een passende oplossing te kunnen bieden, maakt Avedko gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten en de expertise van vakbekwaam personeel. Het productieproces is voor een belangrijk deel geautomatiseerd, waardoor een constante kwaliteit geboden kan worden tegen een gunstige prijs en levertijdgarantie.

Ook op het gebied van maatwerk hebben wij door onze jarenlange expertise een goede reputatie opgebouwd. Avedko behuizingen zijn een begrip wanneer het gaat om kwalitatief hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor een breed spectrum aan toepassingen.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Meer informatie schakelkast waterdicht

Heeft u vragen of bent u er al over uit dat een schakelkast wilt van Avedko? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan te popelen om samen met u aan de slag te gaan! Contact opnemen kan door op onderstaande button te drukken. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)78 633 34 44 of uw vraag mailen naar info@avedko.nl. Tot ziens bij Avedko!

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN