Schakelkast Dordrecht

Bent u op zoek naar een schakelkast Dordrecht? Dan zijn de schakelkasten van Avedko precies wat u zoekt! De RVS-kasten bieden optimale bescherming voor uw apparatuur. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij uitgegroeid tot de meest toonaangevende RVS producent van het land. Al sinds 1921 zij wij specialist op het gebied van RVS maatwerk.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van schakelkasten? Neem dan gerust contact met ons op!

Schakelkast Dordrecht

Avedko voor uw schakelkast Dordrecht

Bij ons vindt u een ruim aanbod schakelkasten die geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen. Welke afmeting u ook zoekt, u kunt bij ons terecht. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in schakelkasten op maat. Uiteraard voldoen de RVS schakelkasten aan alle gestelde normen en certificeringen. Dus bescherm uw apparatuur met een betrouwbare schakelkast van Avedko. De producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd.

Een ander plus punt is dat wij de schakelkasten snel kunnen leveren. Omdat wij voor vrijwel iedere situatie , hoe complex deze ook is, een RVS schakelkast kunnen leveren is uw order bij ons altijd in betrouwbare handen. De behuizingen van Avedko zijn een begrip in de markt, als het gaat om kwalitatief hoogwaardige producten voor een breed spectrum aan toepassingen. Dus vertel ons uw wensen en wij gaan direct voor u aan de slag!

ONZE PRODUCTEN

Neem gerust contact met ons op

Naast schakelkasten hebben wij nog veel meer te bieden op het gebied van duurzame behuizingen. Wij onderscheiden ons door kwalitatief en klantgericht te denken. Heeft u vragen omtrent de schakelkasten of over andere behuizingen en dienstverleningen van Avedko? Neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier op de website. U kunt ons ook telefonisch bereiken, bel dan naar 078 633 34 44.

Avedko staat voor u klaar en helpt u met juiste oplossing voor uw vraagstuk!

UITGELICHTE PROJECTEN