Schakelkasten buiten

Zoekt u naar schakelkasten buiten? Dan is Avedko de aangewezen partij om u verder te helpen. Avedko heeft een ruim aanbod schakelkasten voor uiteenlopende toepassingen; van de openbare verlichting tot de levensmiddelen industrie. Overal in Nederland blijft apparatuur functioneren onder alle omstandigheden dankzij de buitenkasten van Avedko!

Doordat we het gehele productieproces in eigen beheer hebben, kunnen we de schakelkasten voor buiten snel leveren. Tevens kunnen we hierdoor voor vrijwel iedere situatie een betrouwbare RVS buiten schakelkast leveren. Dus vertel ons uw wensen en wij gaan ermee aan de slag!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Schakelkasten buiten

Avedko’s buitenkasten: niet meer weg te denken uit het straatbeeld!

Avedko’s schakelkasten voor buitenbewijzen keer op keer hun duurzame, vandalisme- en weersbestendige waarde. Overal kom je de producten van Avedko tegen. Avedko mag dan ook worden gerekend tot ‘s lands meest toonaangevende producent van roestvast stalen (buiten-)behuizingen.

Hoge kwaliteit, klantgericht denken, productinnovatie en efficiënt produceren. Dat is waarmee Avedko zich onderscheidt in de markt. Avedko is hiermee in staat naast een vaste range aan standaardbehuizingen, ook maatwerk te leveren. Producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd door gekwalificeerd personeel. Hierbij maken zij gebruik van een ultra modern machinepark met eigen poedercoatstraat, die in elke gewenste RAL-kleur kan spuiten. Avedko beschikt over een zelfstandig wagenpark, zodat ook het transport flexibel en efficiënt is in te passen. Deze volledig self-supporting werkwijze stelt Avedko in staat adequaat in te spelen op de specifieke wensen van de klant op het gebied van maatvoering, inrichting en aankleding van de behuizing.

ONZE PRODUCTEN

Contact opnemen over schakelkasten voor buiten

Heeft u nog vragen? Of bent u er al over uit dat u een schakelkast voor buiten van Avedko wilt? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers gaan graag met u aan de slag! Contact opnemen kan door op onderstaande button te drukken. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)78 633 34 44 of uw vraag mailen naar info@avedko.nl. Tot ziens bij Avedko!

UITGELICHTE PROJECTEN