Schakelkast met slot

Dure telemetriebesturingen of kostbare telemetrienetwerken beschermen? Een schakelkast met slot van Avedko de perfecte oplossing. Onze RVS kasten bieden weerstand tegen vandalisme en weersinvloeden van buitenaf. Bij Avedko kunt u kiezen uit onder andere een hevel-, een knevel- of een cilindersluiting. Deze sloten komen in een grote verscheidenheid aan uitvoeringen.

Wilt u weten welke schakelkast met slot aansluit bij uw situatie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

RVS behuizingen van Avedko

Naast een vaste lijn aan standaard behuizingen ontwikkelen wij ook RVS schakelkasten op maat. Zo is een schakelkast geschikt voor verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld als behuizing voor verkeersregelinstallaties of het beschermen van uw glasvezelnetwerken. Als u gaat voor een RVS behuizing van Avedko weet u dat u goed zit. Want waar u ook komt vindt u behuizingen van Avedko!

Daarnaast bieden wij vele extra’s en opties als het gaat om deze RVS kasten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan isolatie, fundatie, coating of extra accessoires zoals hijsogen en ook sloten. Het productieproces is voor een belangrijk deel geautomatiseerd, waardoor een constante kwaliteit geboden kan worden tegen een gunstige prijs en levertijdgarantie.

Schakelkast met slot

Onze diensten en producten

Een uitgebreide serie aan behuizingen in verschillende maatvoeringen en specificaties is te vinden bij Avedko. Uiteraard kunt u ook voor maatwerk bij ons terecht. Of het nu gaat om schakelkasten, ondergrondse behuizingen, VRI behuizingen of toegangszuilen, wij zijn uw ideale partner. Kortom, keuze genoeg! Wij helpen u graag bij het realiseren van uw kabelgoot of overige behuizing. Voor alles op het gebied van maatvoering, inrichting en aankleding bent u bij Avedko aan het juiste adres.

ONZE PRODUCTEN

Bestel een schakelkast met slot bij Avedko!

Heeft u vragen over een schakelkast met slot? Of bent u er nog niet uit welke specificaties aansluiten bij uw vraagstuk? Wij helpen u graag! U kunt ons telefonisch bereiken op 078 633 34 44 of uw vraag mailen naar info@avedko.nl.

UITGELICHTE PROJECTEN